Angiologie

 

Secţie | Servicii

Angiologie

Angiologie

Secţie

Uitati-vă cu atenţie în oglindă: ce vedeţi? Cum vă simţiţi? Pielea dumneavoastra vă oferă răspunsul: pielea poate fi uneori trandafirie, pământie, netedă sau întinsă. De aceea, pielea poate fi percepută ca o oglindă a sufletului.

Ceea ce nu vedeţi: inima dumneavoastră pompează zilnic în tot corpul, prin vasele sanguine, 4500 de litri de sânge, ceea ce înseamnă aproximativ 1,5 milioane de litri/an, o cantitate cu care aţi putea umple o cisternă mai mică. Chiar şi problemele minore pot fi rezolvate fără a apela la medicamente sau tratamente. Sistemul nostru sanguin este unul perfect.

În zilele noastre, tehnicile moderne de diagnosticare ne ajută să detectăm timpuriu problemele privind fluxul sanguin sau afecţiunile vaselor sanguine. Secţia noastră de angiologie conservativă se ocupă cu diagnosticarea şi terapia conservativă a venelor şi a afecţiunilor vaselor arteriale şi limfatice. Secţia este dotată cu cele mai moderne echipamente cu o precizie deosebită, printre care se numără duplex-sonografia color, oscilografia electronică segmentară, testul de microcirculaţie şi măsurarea capacităţii venoase (reografia de reflexie luminoasă - RRL sau fotopletismografia digitală - FPGD)

 

ROEMCO | Tel.: +40-740.538.882 | popaelenamonica@yahoo.com