EMCO Private Hospital

Camera Echipament
EMCO Private Hospital oferă pacienţilor camere cu un pat sau camere duble cu două paturi. Fiecare cameră este dotată cu baie şi toaletă. Mai multe echipamente standard pentru pacientul nostru sunt camere ce conţin: telefon, internet şi Sat-TV.

La cerere, vă putem oferi birouri cu laptop, imprimantă şi fax. Pentru a ne asigura confortul pacientului, spitalul este pregătit pentru a pune un secretar la dispoziţia pacientului.

 
EMCO Private Hospital

Camera de operaţie
EMCO este dotat cu două camere de operare complet steril chirurgical, complet echipate cu cele mai avansate instrumente.

În plus, spitalul are un număr de camere, care sunt utilizate pentru efectuarea de proceduri chirurgicale simple şi două unităţi de terapie intensivă echipate cu cele mai sofisticate dispozitive de monitorizare.
Secţiele de chirurgie ale noastre au antrenat echipele de operare cameră disponibilă de zi şi noapte pentru a oferi programari, precum şi proceduri de urgenţă.

 
EMCO Private Hospital

Restaurant
În timpul şederii în spital va fi servit proaspăt pregătite trei mese pe zi în cămera ta sau la cerere, în restaurant. În plus fată de cele trei meniuri stabilite o masă (carne de meniu, meniu vegetarian), restaurantul nostru oferă pacienţiilor alimente de relaxare.

Restaurantul beneficiază de cafenea şi terasă unde suntem pregătiţi să urăm un bun venit tuturor prietenilor şi familiei.

 
EMCO Private Hospital

Servicii
La cerere, oferim pacienţilor nostri halat de baie, uscător de păr, oglindă şi toaletă set compus din: periuţă de dinţi, sampon, săpun, duş, pilă de unghii şi papuci. Dacă pacienţii au nevoie de un coafor, pedichiură şi manichiură, am putea organiza de asemenea, aceste servicii pentru ei.

Presa
Pacienţii pot primi gratuit un ziar în fiecare zi (de naţionalitate germană, engleză sau arabă).

 

ROEMCO | Tel.: +40-740.538.882 | popaelenamonica@yahoo.com